Educación STEAM

Què és STEAM i per què és important?

Imagina.

Un mundo sin medicamentos que salvan vidas, o agua limpia, o comida para comer; un mundo con recursos menguantes, sin soluciones.

No es tan difícil de imaginar, ¿verdad?

Porque esas mismas cosas están sucediendo en muchos lugares de nuestro mundo y para muchos puede parecer que no hay respuesta a estos problemas, pero eso no es cierto, porque hay esperanza se llama STEAM y nuestros hijos son la clave.

Què es STEAM?

STEAM és l'abreviatura de ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques en anglès. És un enfocament integrat de l'aprenentatge que anima els estudiants a pensar de manera més àmplia sobre els problemes del món real.

Aquest enfocament interdisciplinari ha ajudat a crear innovacions com l'iPhone, l'ordinador portàtil original, i fins i tot està revolucionant la cuina en els països del tercer món i, com a resultat, està millorant la qualitat de l'aire.

Ajuda als estudiants a:

  • Fer preguntes
  • Connectar coneixements
  • Resoldre problemes
  • Pensar creativament
  • Ser innovador

Per què són importants STEM i STEAM?

STEAM no només pot salvar el món, sinó que també pot salvar els nostres nens al fer que el seu futur sigui brillant. En aquest moment, les carreres de ciència i enginyeria generen més del doble d'ingressos que el treball mitjà a Europa. Tot i això, el rendiment en matemàtiques dels estudiants europeus està vacil·lant i els graduats de STEM estan abandonant els seus camps. Per no parlar d'algunes de les desigualtats per a les dones i les minories ...

Llavors, com solucionem això? Començant d'hora. Treballem junts per portar més educació STEAM a les escoles de primària. Perquè sense millorar l'educació STEAM a les nostres escoles, Europa es quedarà enrere en la cursa tecnològica global. I en això ens va el potencial per al futur dels nostres fills.

Per què l'A d'art a STEAM?

Aquests són alguns dels beneficis concrets d'incorporar les arts a la ciència i l'enginyeria:

Ajuda a eliminar la inhibició de les idees (no hi ha una resposta incorrecta en l'art!).
Se centra en el procés que ajuda a impulsar la innovació.

Ensenya el poder de l'observació de les persones i el seu entorn.

Ajuda a perfeccionar la consciència espacial i els conceptes matemàtics com la geometria.

Com començar amb STEAM

Tot sona bastant complicat, oi? Vés a salvar el món amb STEAM! Però podem començar amb la família. Salvar el món comença inspirant als nens a fer preguntes. Pensar creativament. No té per què ser difícil incorporar STEAM en el seu món. Està al seu voltant! I FunBoxings és una excel·lent manera de començar.

¿Estás buscando más inspiración STEAM que puedas usar ahora mismo? Echa un vistazo a las actividades STEAM de FunBoxings ¡La nueva experiencia creativa más genial para los niños está aquí! ⁣

Todo empaquetado en unas actividades fáciles de hacer, listo para que niños y niñas de 4 a 12 años se diviertan.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *