Art

Per què l'art és important en l'educació dels nostres fills?

L'educació artística és cada vegada més important amb els últims avenços en el sector tecnològic. La gent ha començat a posar més atenció als dispositius i eines que a les arts. Si bé les escoles semblen deixar les arts en un segon pla per centrar-se en altres activitats, aquest tema en particular té una importància immensa quan es tracta de desenvolupar habilitats productives en els nens. Jugar amb colors i fer dibuixos interessants sempre ha estat l'activitat preferida dels nens que estudien en diferents institucions educatives. Els ajuda a donar sentit al seu talent ocult.

Integració de les arts a l'escola: 10 raons per les quals és important

En aquest article expliquem les raons més importants en aquest moment emfatitzant la importància inevitable de la integració de les arts a les escoles.

Creativitat: és impensable que un nen es torni creatiu sense tenir habilitats artístiques. Encara que l'art pot semblar una activitat avorrida, no té comparació quan es tracta de tornar-se més creatiu. Aquesta branca d'estudi en particular ajuda als nens a expressar-se més que altres matèries com ciències i matemàtiques. Es considera que l'art és una gran font per millorar la creativitat el pensament en nens de tots les edats. Per tant, la creativitat és una raó important per la qual s'ha d'emfatitzar l'educació artística a les escoles.

Atenció al detall: la integració de les arts a l'escola també és important perquè ajuda als nens a desenvolupar l'atenció al detall. Se centren en tots i cadascun dels passos mentre dibuixen alguna cosa en un paper. Coses com actuar, cantar i pintar milloren l'enfocament. Comencen a parar atenció des de molt joves, la qual cosa és imperatiu per a una carrera didàctica reeixida. Aquesta és una habilitat clau que ajuda els nens a tenir èxit en la seva vida educativa, personal i professional.

Presa de decisions: Los niños interesados en las artes fortalecen el pensamiento crítico y las habilidades para resolver problemas. Imagine a una niña decidiendo expresar sus sentimientos en un personaje en particular. Aprenden mucho sobre la toma de decisiones mientras dibujan pinturas y bailan en el escenario. Los estudios han demostrado que las artes juegan un papel vital en el refuerzo del proceso de toma de decisiones. Se vuelve más fácil para los estudiantes optar por la mejor opción entre las opciones dadas. Esa es la razón por la que la integración de las artes en las escuelas es imperativa.

Destresa manual: un dels principals beneficis de l'educació artística és el desenvolupament de la motricitat fina. Als nens els encanta jugar amb instruments. Aquesta és la raó per la qual els agrada sostenir un pinzell i gargotejar amb colors.

A causa de la manca d'habilitats motores, molts estudiants no tenen el potencial per escriure una tasca de manera impecable. És per això que sovint veurà a un estudiant dient «Necessito que algú escrigui la meva feina». Les activitats productives que s'adapten a les habilitats motores inclouen pintar, pintar, tallar, resseguir, dibuixar, escriure, esborrar i calcar. Aquestes són les habilitats que requereixen petits moviments dels músculs de la mà, els dits i el canell. Aquestes habilitats ajuden els nens a realitzar tasques de cordar, escriure o tancar una cremallera.

Autoconfiança: la pràctica d'activitats artístiques augmenta l'autoconfiança dels estudiants de tots els nivells. Segons els investigadors, els estudiants que participen en diferents activitats artístiques tenen més confiança que altres. Les actuacions de cant i actuació a l'escenari ajuden els nens a sentir-se segurs fins i tot davant l'audiència. El reconeixement de mentors i espectadors també ajuda a millorar el nivell de confiança.

Rendiment educatiu: l'art no només és excel·lent per desenvolupar habilitats creatives, sinó que també juga un paper important per ajudar al seu fill a obtenir múltiples èxits acadèmics. Comença a incloure's en totes les matèries i activitats extraescolars. Avui dia, els nens han començat a parar més atenció als dispositius tecnològics com telèfons mòbils, tauletes i ordinadors. Rares vegades participen en activitats físiques. Les arts aplanen el camí per exercir millor en les activitats relacionades amb l'estudi.

Aprenentatge visual: la pintura, l'escultura i el dibuix es consideren excel·lents per desenvolupar l'aprenentatge visual en els nens petits. Els investigadors han destacat la importància de les arts. Per tant, els nens no han de limitar-se a textos i números. Pintar i dibuixar coses en un paper els ajuda a aprendre molt sobre aquest món.

Treball en equip: els nens s'asseuen junts i col·laboren en projectes de dibuix mentre assisteixen a classes d'art a l'escola. Els brinda l'oportunitat de cooperar, compartir coses i crear quadres impressionants junts. Els nens comencen a comprendre el sentit de la responsabilitat i a compartir amb altres companys de classe per aconseguir objectius comuns.

Desafiaments: Pot haver-hi situacions desafiants al crear art. Els nens petits aprenen a afrontar aquests desafiaments i a idear estratègies per resoldre el problema. La vida està plena de proves i tribulacions. Les arts juguen el seu paper per preparar els estudiants per als propers desafiaments.

Persistència: la determinació i la coherència poden ajudar-lo a aconseguir qualsevol cosa a la vida. Encara que moltes altres matèries juguen el seu paper en aquest sentit, les arts tenen són fonamentals per desenvolupar la perseverança en els estudiants de tots els nivells.

Les arts solien tenir una gran participació en el camp acadèmic. Els estudiants que van estudiar arts van desenvolupar algunes de les habilitats més productives per desnvolpuar-se millor en les seves vides. Desafortunadament, les institucions educatives modernes no estan prestant atenció a aquest tema. No obstant això, la integració de les arts a les escoles pot reviure l'era daurada de l'aprenentatge i millorar la vida dels estudiants.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *